Inscriu-te al Pla Estratègic Comarcal

logoccbp

Ja està obert el període d’inscripcions per a participar a les Comissions del Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Baix Penedès 2017-2022.

A la pàgina web del propi Consell Comarcal (www.ccbp.cat)  es pot consultar tota la informació relacionada amb el Pla Estratègic Comarcal. Per participar-hi cal omplir i enviar el formulari d’inscripció, que es troba  a l’apartat PLA ESTRATÈGIC del web del Consell Comarcal.

Des del Consell Comarcal del Baix Penedès es recorda que les Comissions estan obertes a qualsevol persona de l’administració local de la comarca, associacions empresarials, empreses i agents socioeconòmics. El Pla Estratègic Comarcal és possible gràcies al finançament que prové del Servei d’Ocupació de Catalunya , el Fons Social Europeu, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i als ajuntaments promotors.

Per a més informació, poden adreçar-se a l'Àrea d'Ocupació, Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès (977 15 71 71, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).