Inscripcions obertes per a la Comissió de Territori

Obertes les inscripcions per a la propera sessió del Pla Estratègic Comarcal, en aquest cas, la dedicada al Territori. La cita serà el proper dijous 4 de maig, a les 19 h, al Monestir de Santa Maria, a Santa Oliva, i el tema a debatre és el present i el futur del territori baixpenedesenc.


Són dues ja les comissions que s'han reunit per intercanviar opinions. El passat 20 d'abril, la Comissió de Formació i Ocupació (a l'Eina, El Vendrell), i aquest dilluns s'han trobat els participants de la Comissió d'Empresa i Indústria (a la Giralda, l'Arboç).


La Comissió de Turisme i Comerç, prevista pel 25 d'abril, s'ha aplaçat al 15 de maig, a les 19 h, a la Casa de Cultura de la Bisbal del Penedès.


Les trobades es fan a diferents municipis de la comarca, per tal d'acostar el projecte als baixpenedesencs, i les inscripcions es poden fer fins a dos dies abans.


Des del Consell Comarcal del Baix Penedès es recorda que les comissions estan obertes a qualsevol persona de l’administració local de la comarca, associacions empresarials, empreses i agents sòcioeconòmics.


A la pàgina web del propi Consell Comarcal (www.ccbp.cat) es pot consultar tota la informació relacionada amb el Pla Estratègic. A través d'un formulari, poden inscriure's al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per a més informació, poden adreçar-se a l'Àrea d'Ocupació, Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès (977 15 71 71, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).