Serveis d'Informàtica i Telecomunicacions

En la societat actual, la informàtica i les telecomunicacions han esdevingut infraestructures bàsiques per a les organitzacions pels serveis que produeixen, com en èpoques passades ho van ser la mecanització de les oficines, la utilització de màquines o la millora de la xarxa viària. Sense un ús adequat i professional d’aquesta eina, la capacitat real d’una organització per a assolir nivells de qualitat en la seva producció esdevé molt minvada i amb grans dificultats de resposta a la competència de la resta d’operadors.

La informàtica i les telecomunicacions, a banda de ser una eina per organitzar-se i produir serveis, són el vincle amb la Societat de la Informació, tal com antigament les vies de comunicació ho van ser en relació amb els centres generadors del progrés tècnic, intel·lectual, científic i econòmic, generalment radicats a les grans ciutats. Avui en dia, romandre desconnectat de la Societat de la Informació suposa despenjar-se del progrés social i de la principal xarxa de propagació del coneixement.

Catàleg de productes i serveis per als ajuntaments (conveni SITAC):
Serveis ASP: padró d'habitants i e-padró; registre d'entrada i sortida de documents; comptabilitat pública local, registre de factures i pressupostos; llocs web municipals, i hostatge d'altres aplicacions a sol·licitud de l'Ajuntament.

Serveis d'hostatge d'ofimàtica a mida: estructuració de documents i suit d'aplicacions ofimàtiques (processador de textos, de càlcul, etc.).

Servei de suport: Suport d'ofimàtica, d'informàtica de gestió i de sistemes i comunicacions (línia telefònica directa, teleassistència i/o desplaçament d'un tècnic).

Servei d'enginyeria: Redacció de projectes en matèria d'informàtica i comunicacions, assessorament sobre tecnologies de la informació i la comunicació, i control i seguiment de projectes).

Servei de seguretat informàtica: Controls d'accés en el sistema i proteccions per fer front a virus, cucs, spyware, etc.).

Gestió informàtica integrada: Coordinació de l’evolució tecnològica, pla anual i pressupost de manteniment i reposició del sistema, gestió de compres en matèria d’informàtica i comunicacions, i assessorament sobre solucions i proveïdors adequats.

Accés a Intranet

ON TROBAREU EL SERVEI:
Pl. del Centre, núm. 3. 43700 El Vendrell
Telèfon: 977 15 71 62
Fax: 977 15 71 81
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari: de dl. a dv. de 8.00 a 15.00 i de 16.00 a 20.00 h