Subvencions

El Consell Comarcal concedeix subvencions a entitats i persones que duguin a terme activitats dins el territori de la comarca del Baix Penedès, o bé fora si es considera que són d'interès per a la projecció exterior de la comarca. També poden concedir-se en el cas que complementin i/o supleixin la competència comarcal.

Poden sol·licitar subvencions:

  • Les entitats i les associacions sense ànim de lucre, amb seu social al Baix Penedès i inscrites al Registre Públic d'Entitats de la Generalitat de Catalunya.
  • Els ajuntaments del Baix Penedès que programin activitats incloses en els camps cultural, mediambiental i de benestar social, amb repercussió comarcal.
  • Les persones físiques amb residència al Baix Penedès –en representació pròpia o d'un grup– que duguin a terme sense ànim de lucre una activitat, programa o projecte.

Per tal de donar acompliment a la Llei general de subvencions 38/2003, de 17 de novembre, i al seu Reglament (RD 887/2006, de 21 de juliol), el Consell Comarcal ha aprovat les anomenades “bases particulars de subvencions amb finalitats culturals.  Exercici econòmic 2012”.

Trobareu més informació en aquest ENLLAÇ.

 

ON TROBAREU EL SERVEI:

Pl. del Centre, núm. 5
43700 El Vendrell
Telèfon: 977 15 71 64
Fax: 977 15 71 81

Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.